Audit, Boekhouding, Fiscaliteit en Rapportering

Ervaring sinds 50 jaar, Gesitueerd in Londerzeel

ONZE MISSIE

Een bedrijfsrevisor, een boekhouder moet een meerwaarde betekenen voor de moderne bedrijfsleider.

Deze meerwaarde creëren we door duidelijke en snelle oplossingen voor uw boekhoudkundige problemen.

Alleen door deze meerwaarde kan een duurzame klantrelatie opgebouwd worden.

Accal Vergaderruimte
Accal Vergaderruimte
Accal Ingang Gebouw
Accal Gebouw

OVER ONS

Frans Callaert startte midden de jaren 60 met het leveren van boekhoudkundige en fiscale dienstverlening aan lokale ondernemers. Zijn zoon Luc Callaert werd bedrijfsrevisor in 1988, sinds 1996 is hij gevestigd als bedrijfsrevisor in Londerzeel.

Sinds 1996 kende ons bedrijf een gestage groei en ondertussen bestaat het team uit drie bedrijfsrevisoren, één stagiair bedrijfsrevisor, één accountant-belastingconsulent, vier senior dossierbeheerders en twee assistenten.  Ondertussen is ook de derde generatie in het bedrijf aanwezig en werd een Nederlands bijkantoor geopend.

Ons klantenportfolio is zeer breed en gaat van kleine ondernemingen tot nationale en multinationale ondernemingen die beursgenoteerd zijn.  De grote diversiteit van onze klanten reflecteert dan ook in de ervaring van onze medewerkers.

Neem nu contact op

ONZE DIENSTEN

Audit

Commissarismandaten – Inbreng in natura en quasi inbreng – Omvorming van de onderneming – Fusies & Splitsingen – ISRS 4400 – Vereffening van de onderneming – Waarderingen – Overnamebegeleiding

Boekhouding

Handelsondernemingen – Management vennootschappen – Opstellen van jaarrekeningen

Fiscaliteit

Personenbelastingen – Vennootschapsbelastingen – BTW verplichtingen

Rapporteringen voor Financiële Instellingen

Interne controlefunctie – Maandelijkse schema A rapportering – Maandelijkse rapportering aan de CKO

ONZE MEERWAARDEN

Klanten moeten duidelijkheid hebben over hun financiële situatie, klanten en hun medewerkers moeten het doel van de controles begrijpen ten einde een goede samenwerking met onze mensen te bekomen.

Wij zullen u niet alleen bijstaan in het detecteren van de boekhoudkundige & fiscale problemen, wij zullen altijd proberen uw processen te optimaliseren en efficiënter te laten verlopen.

Wij werken samen met andere revisoren, accountants, boekhouders, fiscalisten, financieel planners en notarissen.  Alleen door samen te werken kan een optimaal eindproduct bekomen worden.